Blog

Fotograferen in de Loonse en Drunense duinen

19-09-2020 08:56

De Loonse en Drunense duinen is een erg geliefd natuurgebied voor fotografen. Het natuurgebied bied heel erg veel mogelijkheden om een mooie fotoshoot te houden. Of het nu een stoere shoot in het zand van de duinen is, een romantische shoot in de paarse heide of een natuurlijke shoot in de omliggende bossen! Heel veel mogelijkheden.

Lees meer over fotograferen in de loonse en drunense duinen

Foto's afdrukken

28-08-2020 18:55

Leuk! Je hebt zojuist een mooie shoot gedaan en hebt prachtige foto’s die je graag aan iedereen wilt laten zien of als aandenken misschien wel aan de muur wil hangen. Je wilt de foto’s af laten drukken maar waar?

Lees meer over foto's afdrukken

Nabewerking

27-08-2020 21:13

Een foto moet van zichzelf al goed zijn, daarmee bedoel ik hij moet scherp zijn, de compositie moet juist zijn, de foto moet wat uitstralen.  Naast deze eigenschappen van een foto kun je natuurlijk nog heel wat doen door hem na te bewerken.  Zelf houd ik niet van ‘te neppe’ bewerkingen.  Wel ben ik erg dol op bewerken van foto’s want ze worden er vaak wel degelijk mooier van!

Lees meer over nabewerking

Het bekijken van foto's

27-08-2020 20:20

Je hebt een super leuke fotoshoot achter de rug en het moment is aangebroken dat je de foto’s kunt bekijken! Dat wil je snel doen toch? Hier wat handige tips en informatie voordat je direct de foto’s op je telefoontje  gaat bekijken.

Lees meer over het bekijken van foto's