Boudoir shoot

Wil jij ook op je mooist gefotografeerd worden? Wil je een dag waarin jij centraal staat? Wil je vrouwelijk, sexy en stijlvol vastgelegd worden? Dan is een boudoir shoot misschien wel iets voor jou! Nieuwsgierig? Lees dan even verder..

Heb je al besloten een boudoir shoot te willen doen? Dan heb je vast nog een aantal vragen. Hier zet ik alvast de veel gestelde vragen voor je op een rijtje:

Hoe bereid ik mij voor op een boudoirshoot?

Het is natuurlijk fijn als we elkaar een beetje beter leren kennen, zodat we beide weten wie we voor ons hebben, Het is tenslotte wel iets spannends wat je met een onbekende aan gaat. Daarom zal ik je eerst uitnodigen voor een ‘intake’ gesprekje. Samen zullen we dan jouw wensen door bespreken en kun je iets over jezelf vertellen, bijvoorbeeld waarom jij graag deze shoot wil gaan doen. Op Pinterest kun je heel gemakkelijk een mood board maken en delen met mij of ter plekke bekijken zodat ik een beetje inzicht krijg in jouw wensen. Wat ik vaak hoor is dat vrouwen zich over het algemeen prettiger voelen bij een vrouwelijke fotograaf. Dat gegeven heb ik mee. Ik zal ook ten aller tijden respectvol en discreet omgaan met wat er tijdens een shoot besproken word en met de uiteindelijke foto’s. Jij bepaald helemaal zelf welke foto’s wel of of niet openbaar geplaatst mogen worden.

Waar je verder nog rekening mee kunt houden is het volgende:

Zorg voor mooie nagels, (handen en voeten). bijgewerkte wenkbrauwen en een piekfijne bikinilijn. Draag op de dag van de shoot geen knellende kleding, om striemen op de huid te voorkomen.

Oja, en vergeet ook die lekkere badjas niet mee te nemen!

Wat doe ik aan bij een boudoirshoot?

Voor een typische boudoirshoot is het gebruikelijk om meerdere lingeriesetjes. Pak gerust uit met de setjes, maar doe vooral iets aan waar jij je prettig in voelt. In de studio is een aparte ruimte aanwezig waar je je achter kunt verkleden.

In de studio is (nog) geen kleding aanwezig deze dien je dus zelf mee te nemen. Wel heb ik een aantal mooie pumps in verschillende maten die je mag lenen voor de shoot.

Kies items die passen bij je persoonlijkheid, lichaamsvorm en zorg dat het goed past. Een goed excuus dus om jezelf eens lekker te verwennen met een mooi nieuw setje! Ook assesoires zijn bijna onmisbaar bij een boudoir shoot, denk bijvoorbeeld aan:

  • Schoenen; vooral hoge hakken, sexy laarsjes;
  • Kousen, panties, jarretels;
  • Accessoires zoals kettingen, oorbellen, sjaaltjes, voiles;
  • Overhemd van je partner, boxershort, stropdas;
  • Eventueel wat leuke persoonlijke dingen van je partner zoals golfset, tennisracket, voetbal oid.

Worden mijn foto’s op internet geplaatst?

De foto’s worden alleen op internet geplaatst tenzij jij daar toestemming voor geeft. Bij iedere shoot heb ik een formuliertje hiervoor klaar liggen. Er word uiterst discreet met jouw foto’s omgegaan.

Moet ik naakt?

Nee je hoeft niet naakt. Je mag helemaal zelf beslissen in hoever jij naakt gefotografeerd wil worden. Uiteraard overleggen we dit van te voren wat je wensen zijn. Over het algemeen gezien worden er bij boudoir foto’s geen intieme lichaamsdelen laten zien.

Welke shoots kan ik kiezen?

Er zijn verschillende mogelijkheden die je bij mij kunt kiezen. Hiervoor kun je terecht bij mijn pakketten.

Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om mij een berichtje te sturen!

Wil je meer informatie over de kosten van een boudoir shoot? Dat kan hieronder!

Kosten

 

Terug naar informatie